Shownieuws

 • Gio van Veen – Ritme van de Zomer
  by Lucky Joe on mei 20, 2022 at 1:17 pm

  De muzikale carrière van de uit Westervoort afkomstige zanger Gio van Veen begon een jaar of twee geleden. Het bericht Gio van Veen – Ritme van de Zomer verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

 • Jos Bosma – Baby ik wil jou
  by Lucky Joe on mei 20, 2022 at 1:16 pm

  De single “Baby ik wil jou” is een heerlijk zomers uptempo nummer en weer een mooie single van Jos Bosma uit Leiden. Het bericht Jos Bosma – Baby ik wil jou verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

 • Helen Liebers en Kees Plat – Dromen komen, dromen gaan
  by Lucky Joe on mei 20, 2022 at 1:11 pm

  Zanger Kees Plat en zangeres Hele Liebers komen samen met het nummer, Dromen komen, dromen gaan. Het bericht Helen Liebers en Kees Plat – Dromen komen, dromen gaan verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

 • Ina Walda – Os Olderlijk Huus
  by Lucky Joe on mei 20, 2022 at 1:09 pm

  Al enige jaren is Ina Walda zeer succesvol in Drenthe maar ook in Duitsland heeft ze vele fans wonen. Het bericht Ina Walda – Os Olderlijk Huus verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

 • Rutger van Barneveld – Dikke 10
  by Lucky Joe on mei 20, 2022 at 9:56 am

  Met ‘Dikke 10’ heeft zanger Rutger van Barneveld weer een heerlijke meezinger te pakken dat echt bij hem past. Het bericht Rutger van Barneveld – Dikke 10 verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

 • Robert Pater – De straat is zijn woning
  by Lucky Joe on mei 20, 2022 at 9:53 am

  Robert Pater presenteert zijn gloednieuwe single ‘De Straat Is Zijn Woning’, een klassieker van Grad Damen. Het bericht Robert Pater – De straat is zijn woning verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

 • Noordeligt – Mijn Dorp (ft. Bosch Beats)
  by Lucky Joe on mei 20, 2022 at 9:51 am

  Als jongen, die altijd al in een dorp heeft gewoond, schep je daar ook een band mee en ik denk met mij vele dorpelingen. Het bericht Noordeligt – Mijn Dorp (ft. Bosch Beats) verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

 • Noel Fermont – Als ik zing
  by Lucky Joe on mei 20, 2022 at 9:48 am

  De 23-jarige in het Limburgse Beegden geboren en getogen Noel Fermont begon met zingen in het plaatselijke stamcafe. Het bericht Noel Fermont – Als ik zing verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

 • Danny Canters – Ik weet het zeker
  by Lucky Joe on mei 20, 2022 at 9:47 am

  Begin dit jaar verscheen de single ‘De Nacht Is M’n Leven’ in samenwerking met Frank van Weert en nu komt Danny weer met nieuwe muziek. Het bericht Danny Canters – Ik weet het zeker verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

 • Monique Heegen – Wat is er mooier
  by Lucky Joe on mei 18, 2022 at 12:48 pm

  Monique is erg veelzijdig en met “Wat is er mooier” laat ze dan ook weer een hele andere kant van zichzelf horen. Het bericht Monique Heegen – Wat is er mooier verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.