Luister live

Muziekparadijs Poll

Hoe vaak luister jij naar Radio Muziekparadijs?

Welkom bij Radio Muziekparadijs

Een fris radio station dat de promotie van beginnende artiesten centraal stelt.

Heb je een nieuwe single en wil je dat deze bij ons gedraaid wordt? Ga dan naar onze contactpagina en lever je muziek aan.

Shownieuws

 • Mike Grondy – In Sjackamacka is er geen bier
  by Lucky Joe on september 30, 2021 at 10:19 am

  ‘In Sjackamacka is er geen bier’ is de nieuwe single van Mike Grondy, die tevens met zijn partner Andrea Schön aan een duet-album werkt. Het bericht Mike Grondy – In Sjackamacka is er geen bier verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.

 • Kriegel – Geef Nait Op!
  by Lucky Joe on september 28, 2021 at 8:46 am

  Kriegel is een Groningstalige band en wordt gevormd door Hans Nooitgedagt, Erwin Blokzijl, Rients Faber en Jorgen Middel. Het bericht Kriegel – Geef Nait Op! verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.

 • Martin de Jager – Als de hemel toch eens was
  by Lucky Joe on september 27, 2021 at 11:45 am

  Martin de Jager heeft in het verleden al een aantal nummers uitgebracht die veel airplay wisten te behalen op de vaderlandse radiostations. Het bericht Martin de Jager – Als de hemel toch eens was verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.

 • Dave Joosten – Massa is Kassa
  by Lucky Joe on september 27, 2021 at 11:30 am

  Dave is trouwe kijker van de Familie Gilles hun serie. Toen hij Peter vroeg een nummer over hem te maken was hij meteen enthousiast. Het bericht Dave Joosten – Massa is Kassa verscheen eerst op Stichting Lucky Joe.